golden buzz romanii au talent

Românii au talent 2022. Emisiuni radio-tv Radu Maria Raisa a primit Golden Buzz-ul lui Bobonete.


Vlq0g Nfyyt7vm

Nu a făcut lecții de canto pentru că nu i-a plăcut de profesoară.

. Cei care l-au trimis direct în semifinală au fost Pavel Bartoș și Smiley. Raisa este un copil fără studii muzicale dar cântă extraordinar de bine. Tânărul în vârstă de 16 ani este nevăzător.

Ești unic ești o poezie. Romanii au talent 2022 Mihaita Stan Romanii au talent sezonul 12 Autor. Radu Raisa fetița de 12 ani a primit ce de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent.

A lucrat ca agent de securitate strungar. 1 day agoRomanii au talent 11 februarie 2022. 12 Februarie 2022.

GOLDEN BUZZ ROMANII AU TALENT 17 FEBRUARIE 2017. 04 Februarie 2022. GOLDEN BUZZ SARA ARDELEANU.

Copila l-a impresionat până la lacrimi pe Bobonete. 21 hours agoAl treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2022 a fost obținut vineri seară de Raisa Radu. Un moment minunat T.

Mihăiță Stan are 32 de ani și este din Brăila. El și-a spus povestea impresionantă în. Raisa Radu Pentru TOT episodul aici.

Este tanara vine din Ardeal si este foarte talentata iar numarul prezentat pe scena Romanii au Talent 2017 i-a lasat masca pe jurati. Iar Andra nu a ratat ocazia și i-a acordat tânărului Golden Buzz. În ochii lui Mihai Bobonete care i-a oferit Golden Buzz-ul ea.

Httpsyoutubeaog5cIT546sSuper12 Golden Buzz de la Mihai Bobonete. 1 day agoCiteste mai mult despre. Golden Buzz Românii au talent 12 aprilie 2019.

O adolescentă în vârstă de 12 ani care i-a impresonat pe jurați până la lacrimi. Interpretarea magistrală la orgă pentru care a luat Golden Buzz de la Andr. Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent sezonul 9.

Românii au talent 2022. RomaniiAuTalent EmaStoian GoldenBuzz show romania muzica dans amazing awesome talent balet balerina 9suprem unstoppable sia performance 1KC. Radu Raisa este copila de 12 ani care a primit cel de-al treilea Golden Buzz la Românii au talent sezonul 12.

Allengrow_fast69 Roby1nu_roby Tibicostintiberiu Tania Plesataniamplesa farcasandreifarcasandrei. Emanuel Ion este tânărul care a ridicat un platou întreg în picioare cu talentul lui la Românii au Talent 2022. Raisa Radu o adolescentă în vârstă de 12 ani a obținut Golden.

Românii au talent 2022. Artistul ceh a fost răsplătit pentru talentul său cu Golden Buzz. Mihai Bobonete a trimis-o pe fetiță direct în semifinală fără a sta prea mult pe gânduri.

Romanii au talent 2022 Golden Buzz Raisa Radu Mihai Bobonete Golden Buzz Raisa Radu Autor. Prestația sa i-a impresionat pe jurați în special. Emanuel Ion A ridicat jurații și toata sala în picioare.

Daria Călăgăru o fetiță de 11 ani din Deva i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese primul Golden Buzz al serii în emisiunea Românii au Talent difuzată pe Pro TV. Cui a dat Golden Buzz la Românii au talent. 1 day agoRadu Maria Raisa are 12 ani este din Slobozia Ialomița și a primit cel de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 12 în ediția de vineri 11 februarie.

Jurații de la Românii au talent au fost impresionați de-a dreptul de reprezentația unui adolescent de 15 ani. Mihăiță Stan a venit să-și caute jumătatea dar țintește și un Golden Buzz Citeste mai mult despre. 4 februarie 2022 2251 de Iulian Luca.

El este din vine din Constanța iar talentul său i-a adus un Golden Buzz din partea Andrei la emisiunea de talente. Românii Au Talent 2020 Golden Buzz - Siena Vuşcan. Cred că este câștigătoarea Românii au talent de anul acesta Cu o maturitate debordantă și o voce care i-a hipnotizat pe jurați Radu Maria Raisa a reușit să obțină Golden Buzz-ul celei de-a doua seri din sezonul 12 Românii au Talent.

Românii Au Talent 2020 Golden Buzz - Siena Vuşcan. În prima ediție a sezonului 12 Românii au talent light artist-ul Alex Dowis a prezentat un număr cum nu s-a mai văzut pe scena talentelor. Watch popular content from the following creators.

Golden buzz romanii au talent sez 11 8065K views Discover short videos related to golden buzz romanii au talent sez 11 on TikTok. Golden Buzz Românii au talent 12 aprilie 2019. March 21 2020.

Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra httpbitly2Xs5lDk. Să revedem împreună prestația completă și perfectă a Sarei Ardeleanu minunea de 10 ani a lui Mihai Petre. Frumoasa Paula Rad este atat de talentata incat sala a izbucnit in ropote de aplauze in prima editie Romanii au Talent sezonul 7 de vineri 17 februarie.

Smiley și Pavel Bartoș au oferit primul Golden Buzz al serii în emisiunea Românii au Talent. Ultima modificare în 4 februarie 2022 2254.


Hp9s6bau0lqzwm


Pd5vdkzk4q0xgm


Jl4dnesm9ag3lm


Romanii Au Talent 2020 Golden Buzz Gennady Tkachenko Papizh Youtube


J9jl2n1fe1ijdm


85k G5rj3foeom


Romanii Au Talent Gennady Tkachenko Papizh Golden Buzz Youtube


A8guppzde1hb5m

LihatTutupKomentar